Seizoenkaarten Feyenoord vliegen de deur uit: al ruim 25.000 verkocht voor 2017/18

Seizoenkaarten Feyenoord vliegen de deur uit: al ruim 25.000 verkocht voor 2017/18

Feyenoord heeft voor het komende seizoen nu alweer ruim 25.000 seizoenkaarten verkocht. Het gaat om supporters die ook dit seizoen hun eigen plek al hadden in de Kuip, zij hebben verlengd.

Feyenoorders met een seizoenkaart hebben tot komende vrijdag de mogelijkheid tot gegarandeerd plaatsbehoud en vroegboekkorting. Na 14 april vervallen deze voordelen. De club meldt verder een groot aantal nieuwe aanvragen te verwachten, waardoor de beschikbare seizoenkaarten vermoedelijk snel uitverkocht zullen zijn.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl