Indrukwekkend interview Eran Zahavi: "Paniekaanvallen als iemand aanbelt"

Eran Zahavi is blij met zijn rentree voor PSV. De spits kwam daarbij direct tot scoren en hij heeft daarmee zijn gezin wat op kunnen vrolijken. De Israëlische spits maakte na het doelpunt een gebaar naar zijn vriendin Shay.

Zahavi is blij met alle steun die hij krijgt nadat zijn gezin slachtoffer werd van een gewapende overval afgelopen zondag. "Het was zo belangrijk om voor m'n gezin te scoren. Het heeft veel tijd nodig voordat we dit hebben verwerkt, vooral voor mijn kinderen. Maar mijn vrouw is sterk. PSV heeft ons deze week in alles gesteund, zoals de beveiliging van ons huis. Ik ben de club daar erg dankbaar voor."

Vrouw Zahavi

"Toen ik mijn vrouw voor het eerst omhelsde, zei ze dat ze naar huis wilde", vervolgt Zahavi over het moment dat hij thuis werd afgezet door PSV-teammanager Mart van den Heuvel. "We hebben het laten bezinken en nu gaat het al een stuk beter met mijn vrouw en kinderen. Ik heb echt geluk met zo'n familie. Ze reizen mij de hele wereld achterna. Het is een hele opoffering."

De komende periode zal erg moeilijk blijven, benadrukt Zahavi. "Het gaat nu met ups en downs. Veel dingen komen terug: soms krijgen mijn kinderen paniekaanvallen als iemand aanbelt. Ze hebben tijd nodig om het een plekje te geven. Het komt goed."

Indrukwekkend interview Eran Zahavi: Paniekaanvallen als iemand aanbelt

Feyenoord-doelman vertrekt