Heeft zij ook losse handjes? Met deze prachtige dame deelt Hirving Lozano het bed!

PSV nam in de zomer van 2017 een toen nog vrij onbekende Mexicaan over van CF Pachuca; de 22-jarige Hirving Lozano. De aanvaller groeide al snel uit tot een uitblinker in Eindhoven en smaakmaker van de Eredivisie. Aan de hand van deze beelden begrijp je waarom.

De kleine dribbelaar wil nog wel eens negatief opvallen met een elleboogje of een rode kaart, maar kan op de eerste plaats heel goed voetballen. Wat een heerlijke skills!

Maar zoals hierboven al geschreven, zo nu en dan wil Chucky zich nog wel eens laten gaan. Bijvoorbeeld in de thuiswedstrijd van PSV tegen Heerenveen, toen hij een elleboogstoot uitdeelde aan Lucas Woudenberg. Het kwam hem overigens op een schorsing van drie duels te staan.

Ook in de wedstrijd tegen NAC raakte Lozano in opspraak. Reden: een slaande beweging richting zijn tegenstander. Geschorst werd hij niet, maar goed voor zijn positie op de transfermarkt..? De aanvaller is geen snelle leerling, zullen we maar zeggen.

Laten we ons weer focussen op positieve punten. Lozano gaat met Mexico naar het WK, zover is wel duidelijk. Onlangs was hij op prachtige wijze trefzeker in een oefenwedstrijd tegen België (3-3).

Voor de liefhebber van FIFA 18: Lozano is met zijn pace een rating van 78 geen verkeerde speler om in je elftal te hebben.

Lozano doet het ook buiten de lijnen goed. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al getrouwd met zijn prachtige wederhelft Ana Obregón, met wie hij al twee kinderen op de wereld zetten. Een dochter en een zoon(tje). Op Instagram deelt Lozano regelmatig een kiekje van zijn gezin. Zijn ze niet schattig?

Lang lijken we in Nederland niet meer te mogen genieten van Lozano. De Mexicaan wordt nadrukkelijk gevolgd door clubs uit het buitenland, en zal zeer waarschijnlijk binnen afzienbare tijd een transfer maken. Daarom als afsluiter: een aantal mooie goals van de balvirtuoos.