'Paris Saint-Germain hoopt op Mourinho als opvolger van Pochettino'

José Mourinho wordt in verband gebracht met een overstap naar Paris Saint-Germain. De Parijzenaren gaan de samenwerking met Mauricio Pochettino verbreken en denken aan Mourinho als opvolger, melden talkSPORT en The Telegraph.

Luis Campos, die binnenkort gepresenteerd wordt als nieuwe technisch directeur van PSG, werkte in het verleden samen met Mourinho bij Real Madrid en is nog altijd goed bevriend met hem. Campos ziet Mourinho graag het stokje overnemen van Pochettino. 

'Elk aanbod weigeren'

Het is nog maar de vraag of Mourinho naar Parc des Princes verkast. Na afloop van de Conference League-finale tegen Feyenoord zwoor de coach van AS Roma zijn club trouw. "Ik ga elk aanbod weigeren".

"Ondanks alle geruchten, zal ik bij Roma blijven. We hebben vandaag geschiedenis geschreven. Eerst ga ik even ergens op een strand uitrusten en nadenken over wat we allemaal hebben bereikt".

Zidane

In eerste instantie was Zinédine Zidane de belangrijkste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer van Paris Saint-Germain te worden. De Fransman heeft echter bedankt voor de trainersklus en lijkt na het WK aan de slag te gaan als bondscoach van Frankrijk.

Feyenoord-doelman vertrekt