"Ajax dicht bij aantrekken van ervaren centrale verdediger"

Ajax is dicht bij de komst van een 'ervaren' rechtsbenige centrale verdediger, weet Cristian Willaert te melden. De verslaggever van ESPN noemt de naam van de desbetreffende speler niet.

"Steijn zei wel dat hij positief is over de nieuwe centrale verdediger. Ze zijn bezig met een rechtsbenige centrale verdediger, begreep ik, die op het punt staat om akkoord te zijn met het voorstel van Ajax", vertelt Willaert in ESPN Vandaag.

"Het is natuurlijk altijd pas zeker als dat akkoord er ook komt, maar het zou een ervaren verdediger zijn. Aan een ervaren speler heeft Ajax wel behoefte, na het vertrek van Tadic en Blind. Dat zijn mannen die zorgden voor een topsportcultuur, waardoor het jarenlang sportief erg goed is gegaan. Dat soort types zijn er nu eigenlijk niet of onvoldoende", aldus de verslaggever.

Willaert doelt mogelijk op Josip Sutalo. De rechtsbenige mandekker van Dinamo Zagreb wordt al een tijdje in verband gebracht met een overstap naar Ajax. Afgelopen donderdag vertelde Mike Verweij, clubwatcher namens De Telegraaf, dat de Amsterdammers redelijk dicht bij een akkoord zijn over de transfer van Sutalo.

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt