Rust: Marokko - Spanje 0-0 hoofdrol voor publiek en scheidsrechter

Na een spannende eerste helft is het rust bij Spanje - Marokko. Ondanks kansen over en weer werd er nog niet gescoord. De ruststand is daarmee dus 0-0.

Spannende en harde eerste helft Marokko - Spanje

Marokko en Spanje houden elkaar behoorlijk in evenwicht. De grootste kans was voor Spanje, maar de Marokkaanse defensie en in tweede instantie de lat, voorkwamen een doelpunt. Aan de andere kant zette Marokko druk, vooral voor de rust.

Hoofdrol voor scheidsrechter Fernando Rapallini

De Argentijnse scheidsrechter Rapallini fluit wisselvallig. De Spanjaarden beklagen zich regelmatig, terwijl Marokko vaak door mag spelen. Dit leidt tot speculaties:

Naast de scheidsrechter heeft Spanje ook het publiek tegen.