Vitesse-back hoopt op Rotterdamse titel: "Natuurlijk hoop ik dat, als Feyenoorder" #vitfey

Vitesse-back hoopt op Rotterdamse titel: "Natuurlijk hoop ik dat, als Feyenoorder" #vitfey

Kelvin Leerdam speelt zondag met Vitesse tegen koploper Feyenoord. De back hoopt dat zijn oude club kampioen wordt, maar dat betekent niet dat hij zijn best niet doet tegen de Rotterdammers. Integendeel.

Leerdam, die jarenlang onder contract stond in de Kuip, heeft nog altijd warme gevoelens bij Feyenoord: "Ik ben blij dat ze het goed doen dit seizoen. En natuurlijk hoop ik als Feyenoorder dat ze kampioen worden", zegt hij in gesprek met De Gelderlander. De 26-jarige rechtsachter gaat er als Vitesse-speler echter alles aan doen om zondag een goed resultaat neer te zetten: "Wij gaan onze plicht doen. We werken niet voor niets een hele week toe naar die wedstrijd. We willen gewoon winnen."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl