'Management van Antony start gesprekken met Manchester United'

Manchester United is van plan om zich te versterken met Ajax-aanvaller Antony, aldus de Braziliaanse afdeling van Goal. Erik ten Hag is volgend seizoen de oefenmeester van de Engelse topclub en hoopt opnieuw een beroep te kunnen doen op de vleugelaanvaller.

Het medium meldt dat de Premier League-club achter gesloten deuren werk maakt van zijn komst. Het is namelijk al zo dat zijn management is afgereisd naar Europa om de deal te bespreken en eventueel zelfs al te bevestigen. De banden tussen Ajax en Manchester United zijn goed, want eerder keepte Van der Sar in dienst van United en recent werd de transfer rondom Ten Hag beklonken.

Het aanstellen van Ten Hag moet ook één van de gespeelde kaarten zijn van de Europese grootmacht. De twee waren een goede combinatie bij Ajax en hopen dit kunstje opnieuw te flikken op Old Trafford. De buitenspelers was afgelopen seizoen één van de steunpilaren van de Amsterdammers en wist twaalf goals te scoren en tien assists te geven in 33 duels.

Het prijskaartje is ook al bekend, want volgens Goal moet zijn nieuwe club 60 miljoen euro betalen voor de Braziliaanse aanvaller. Van dat bedrag dienen de Amsterdammers een opleidingsvergoeding van 2,7 miljoen euro overmaken én twintig procent van het bedrag boven de vijftien miljoen euro.

Feyenoord-doelman vertrekt