Heracles reageert vol verbazing op 'transfer' Rai Vloet naar Astana

UPDATE: Heracles heeft met veel verbazing gereageerd op de 'transfer' van Rai Vloet naar Astana. Volgens de Eredivisionist is de deal nog lang niet rond. Zo valt te lezen via ESPN. Vloet zou transfervrij de overstap maken naar Kazachstan, maar de middenvelder staat, ondanks zijn disciplinaire schorsing, nog altijd onder contract in Almelo.

Rai Vloet heeft een nieuwe werkgever gevonden. De middenvelder laat Heracles achter zich en gaat voetballen voor FC Astana. De Kazachse club neemt de veelbesproken Vloet per direct over. In november van vorig jaar was de voetballer nog betrokken bij een dodelijk ongeval op de A4, waarbij een jongetje van 4 jaar om het leven kwam.

Na het ongeval kwam Vloet maanden niet in actie, tot zijn curieuze rentree op 15 januari. In de wedstrijd tegen NEC (0-0) werd de middenvelder 25 minuten voor tijd nog ingebracht. De wissel was veelbesproken en werd niet geaccepteerd door de fanatieke aanhang van Heracles. Vloet werd daarna disciplinair geschorst en al snel werd duidelijk dat zijn club per direct afscheid wilde nemen van de middenvelder, die zijn had gelogen over zijn snelheid en hoeveelheid alcohol waarmee hij achter het stuur zat.

Via Twitter maakte Astana de komst van Vloet wereldkundig. "Maak kennis met Rai Vloet- officieel een speler van "Astana"!

Feyenoord-doelman vertrekt