Spelerspaspoort Tyrell Malacia (profiel)

Profiel: Tyrell Malacia (Rotterdam,17 augustus 1999) staat onder conract bij Feyenoord

Feyenoord

Per seizoen 2017/18 zat Malacia vanwege blessures van vaste waardes regelmatig bij de A-selectie van Feyenoord. Op 6 december 2017 maakte hij hier zijn officiële debuut. In de thuiswedstrijd in de Champions League tegen SSC Napoli begon hij in de basis, als vervanger van de geblesseerden Ridgeciano Haps en Miquel Nelom. Feyenoord won deze wedstrijd met 2–1. Op 13 december 2017 volgde zijn debuut in de Eredivisie tegen sc Heerenveen (1–1). Hij kwam dit seizoen tot 11 wedstrijden in de eredivisie. In de KNVB Beker maakte Malacia op 21 december 2017 zijn debuut tegen Heracles Almelo. Feyenoord zou dat seizoen de KNVB beker winnen door in de finale AZ te verslaan. In deze finale kwam Malacia echter niet in actie. Hij verlengde op 4 april 2018 zijn contract bij Feyenoord tot medio 2023.

Persoonlijk leven

In het programma ''Studio Feyenoord'' is Malacia te gast om zijn verhaal te vertellen over onder andere zijn familie en nog vele andere zaken.

Hieronder het openharige gesprek

Talent van de maand

Twee jaar geleden werd Tyrell uitgeroepen tot Talent van de maand. De 19-jarige verdediger scoorde twee keer die maand en speelde uistekende wedstrijden.

Hieronder zijn interview

Dit is de voorlopige selectie van Feyenoord in het seizoen 2021/2022

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt