Napoli geeft verklaring in Younes-soap: "Zijn contract is geldig vanaf 1 juli 2018"

Als het aan Napoli ligt heeft de club vanaf deze zomer gewoon de beschikking over Amin Younes. De Duitse aanvaller van Ajax zou zijn contract in Italië willen laten ontbinden, maar volgens de Serie A-grootmacht is daar geen reden voor. 

"De situatie staat op stand-by", reageert Mattia Grassani, advocaat van Napoli, tegenover Radio CRC op de situatie rond Younes. De 24-jarige aanvaller tekende in de winter een contract bij de Italianen, dat ingaat op 1 juli 2018. Eerder zag de speler al af van een wintertransfer omdat hij bedenkingen zou hebben gekregen bij de overgang. 

"Ik weet niet of de speler heeft geprobeerd onder zijn contract uit te komen. Een contract kan alleen ongeldig worden verklaard als er sprake is van valse handtekeningen of valse verklaringen", zegt Crassani. "En die omstandigheden sluit ik categorisch uit. We hebben het over professionals."

Het blijft onduidelijk waarom Younes in januari om 'persoonlijke reden' afzag van een vertrek bij Ajax. Ook bij Napoli lijkt er weinig duidelijkheid te zijn. "Ik vind het heel vreemd dat alle communicatie via de advocaat van Younes loopt, want de speler weet heel goed wat hij heeft ondertekend. Zijn contract is geldig vanaf 1 juli 2018", besluit Grassani. 

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl