Zoveel geld verdient Eden Hazard bij Real per jaar, maand, week, dag, uur en seconde

Voetballers verdienen tegenwoordig ongeziene bedragen. Neem het salaris van de Belg Eden Hazard. Hij kreeg een monstersalaris van maar liefst 28 miljoen euro bij Real Madrid. Niet slecht voor een speler die tegenwoordig meer op de bank zit, dan dat hij speelt. Wij rekenden uit hoeveel Eden Hazard verdient per jaar, maand, week, dag, uur, minuut en seconde.

Eden Hazard

Eden Hazard begon zijn carrière bij het Franse Lille. In 2007 debuteerde hij op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal van Lille. Hij werd in 2009 én 2010 verkozen tot beste jongere in de Ligue 1. In 2011 wist hij zelfs de titel en de Franse beker te winnen, bovendien werd hij verkozen tot Speler van het Jaar in de Ligue 1. Voor de Franse club speelde hij in totaal 194 wedstrijden, daarin trof hij 50 keer raak en gaf hij 53 assists. In 2012 maakte hij voor 35 miljoen euro de overstap naar Chelsea.

Bij Chelsea werd Eden meteen een publiekslieveling. Hij speelde er 352 wedstrijden waarin hij 110 keer scoorde en 92 assists gaf. Bij Chelsea won hij twee keer de Premier League, twee keer de Europa League, één keer de FA Cup en één keer de League Cup. In 2019 volgende dan zijn droomtransfer naar Real Madrid. Zij betaalden maar liefst 115 miljoen euro voor de Belg. Bij Real Madrid heeft de flankaanvaller heel veel last van blessures. Zo kwam hij in drie seizoenen tijd amper 65 keer in actie voor De Koninklijke. Hij scoorde daarin maar zes doelpunten en gaf maar tien beslissende passes. Sinds 2008 is hij ook Belgisch international, hij kwam al 116 keer in actie voor België en was daarin goed voor 33 doelpunten. Bovendien is de 31-jarige aanvaller aanvoerder bij de nationale ploeg.

Het loon van Hazard

Hazard verdient per seconde maar liefst 90 cent, dat is 53 euro per minuut en 3.208 euro per uur. Hij verdient dus per uur meer dan wat de gemiddelde Nederlander per maand op zijn rekening gestort krijgt. Als we verder rekenen is dat 540.961 euro per week, wat meer is dan wat het gemiddelde huis  kost. Per maand verdient hij meer dan twee miljoen euro en per jaar meer dan 28 miljoen euro. Niet normaal. 

Het loon, salaris van Eden Hazard

Feyenoord-doelman vertrekt