West Ham-fan Knollsy krijgt staande ovatie bij terugkomst in Londen

Chris Knol, beter bekend als 'Knollsy', heeft zondag een staande ovatie gekregen in het stadion van West Ham United. De reusachtige supporter van de Londense club hield na afloop van AZ - West Ham een horde AZ-supporters tegen die familieleden van spelers wilden opzoeken. "We love you Knollsy, we do”, zo klonk het in het stadion.

Rellen in Alkmaar, 'Knollsy' grijpt in

Na afloop van de halve finale in de Conference League klom een deel van de AZ-aanhang het deel van de tribune op waar familie van de West Ham-spelers zaten. Enkele fans van de Londense club vochten terug door de hooligans letterlijk naar beneden te slaan. 'Knollsy' was een van de meest bekende fans van de Londenaren. 

"Ik wilde niet dat zij bij de mensen achter mij zouden komen. Ik dacht gewoon dat de beste verdediging zou zijn om daar bovenaan de trap te gaan staan en proberen ze daar tegen te houden. Ik heb gewoon besloten dat ik ze niet omhoog zou laten komen", aldus Chris Knoll.

'Knollsy' de nieuwe held van West Ham

Zondagmiddag kreeg Knollsy een staande ovatie van het West Ham-publiek. De fans scandeerde zijn naam en zongen massaal "we love you knollsy, we do".

Eerder vandaag waren er ook al rellen in Schalke.