'Mexicanen dwarsbomen PSV in strijd om handtekening De Jong'

PSV kan zich klaarmaken voor een concurrentiestrijd met het Mexicaanse Deportivo Toluca. De Mexicaanse club heeft namelijk ook interesse in aanvaller Luuk de Jong. Dat meldt TUDN.

Het Mexicaanse Toluca heeft de zinnen gezet op een spits met een grote naam en komen in eerste instantie uit bij Uruguayaan Edinson Cavani. De spits van Manchester United lijkt echter niet van plan om te verkassen naar de Primera División in Mexico en daardoor schuift De Jong omhoog op het verlanglijstje. 

De club die zich komende zomer gaat versterken met de Nederlandse aanvalsleider moet diep in de buidel tasten, aldus het Spaanse AS. De La Liga-club heeft namelijk een prijskaartje van zo'n vijftien miljoen euro in het hoofd voor De Jong. Dat is van dezelfde waarde als het huidige salaris van de 38-voudig international.

PSV liet al weten dat zij een terugkeer van de voormalig captain wel zien zitten. De Eindhovenaren lijken te kunnen profiteren van het aanstaande WK in Qatar. De aanvaller wil zich namelijk in de kijker blijven spelen bij bondscoach Van Gaal en wil wekelijks spelen. Sevilla verhuurde de kopsterke spits aan FC Barcelona, waar hij na een moeizame start een ware cultheld werd in Camp Nou.

Feyenoord-doelman vertrekt