OFFICIEEL: Henk Fraser is volgend seizoen de nieuwe trainer van Sparta Rotterdam

Vitesse-trainer Henk Fraser staat komend seizoen aan het roer bij Sparta Rotterdam. Een opvallende keuze, omdat de Nederlands-Surinaamse oefenmeester hiermee een stap terug lijkt te doen. Fraser keer terug bij de club waar hij in 1984 zijn loopbaan begon. 

Technisch manager Henk van Stee over de keuze voor Henk Fraser, op de clubwebsite van de Rotterdammers: “We hebben uiteraard een profielschets gemaakt. Daar zijn een aantal kandidaten uitgekomen en de keuze is gevallen op Henk Fraser. Hij heeft de ervaring, heel goed gepresteerd bij andere clubs en ook een verleden bij Sparta.”

Over de overeenkomst: “Henk en Aleksandar hebben een contract getekend voor twee seizoenen, ongeacht niveau, maar wij gaan uit van Eredivisie.” Henk Fraser kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Ik ben Sparta altijd blijven volgen en het is een unieke club. Ik kijk er naar uit om na het huidige seizoen bij Sparta aan de slag te gaan. Natuurlijk ligt mijn focus er volledig op om het seizoen bij Vitesse goed af te sluiten.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl