Manchester United krijgt nul op het rekest: 'Atlético Madrid wijst megabod op João Félix af'

Manchester United heeft een bod van 130 miljoen euro uitgebracht op João Félix, maar komt van een koude kermis thuis. The Mancunians worden gewezen op de ontsnappingsclausule van de Portugees, zo meldt AS.

Volgens de Madrileense sportkrant heeft de clubleiding van Manchester United te horen gekregen dat Félix niet te koop is. In het contract van de 22-jarige aanvaller staat een clausule van 350 miljoen euro. Félix mag alleen weg als The Red Devils met dat bedrag komen aanzetten.

Félix ziet bovendien een overstap naar Old Trafford niet zitten. De Portugese smaakmaker voelt zich na drie jaar eindelijk thuis in Madrid en zou erop gebrand zijn om Los Rojiblancos komend seizoen bij de hand te nemen.

In de zomer van 2019 maakte Félix voor een bedrag van 126 miljoen euro de overstap van Benfica naar Atlético Madrid. De Portugees speelde sindsdien 112 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 29 doelpunten en 18 assists.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl