Spelerspaspoort Mario Götze (profiel)

Profiel: Mario Götze (Memmingen (3 juni 1992) staat onder contract bij PSV.

spelerspaspoort profiel mario gotze

WK 2014

In de WK-finale tegen Argentinië verving Löw de 36-jarige Miroslav Klose na 88 minuten door Götze en zei tegen hem: "Laat de wereld zien dat je beter bent dan Messi en het WK kunt beslissen." Götze scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in de 113e minuut, waarbij hij het voorzet van André Schürrle op zijn borst controleerde voordat hij de bal in het net schoot, waardoor Duitsland de vierde Wereldbeker won.

Hieronder de samenvatting van die wedstrijd

Dortmund

Götze is een product van de jeugdopleiding van Dortmund en kwam voor het eerst bij de club als achtjarige. Hij maakte zijn Bundesliga-debuut op 21 november 2009 in een doelpuntloos gelijkspel tegen Mainz 05 en kwam in de 88e minuut op als vervanger voor Jakub Błaszczykowski. Tijdens de winterstop van het Bundesliga-seizoen 2009/10 promoveerde Dortmund-manager Jürgen Klopp Götze naar het eerste elftal. Hij eindigde het seizoen 2009-10 met vijf optredens. Götze greep zijn kans en was een belangrijke speler in de Bundesliga-winnende ploeg van Dortmund van het seizoen 2010-11. Hij eindigde het seizoen 2010-11 met acht goals in 41 optredens. In 2010 beschreef de toenmalige technisch directeur van de Duitse voetbalbond, Matthias Sammer, Götze als "een van de beste talenten die Duitsland ooit heeft gehad." 

Bayern München

Op 23 april 2013 werd bekend dat Götze op 1 juli 2013 zou verhuizen naar rivalen Bayern München nadat het team Götze's vrijgaveclausule van € 37 miljoen had geactiveerd. De transfer maakte Götze de duurste Duitse speler aller tijden. Mesut Özil brak uiteindelijk het record later in de zomer door voor €50 miljoen over te stappen naar Arsenal. Dortmund-coach Jürgen Klopp beweerde dat de reden achter de transfer van Götze naar Bayern de wens van de spelmaker was om onder manager Pep Guardiola, voorheen van Barcelona, ​​te spelen. 

Hieronder de vijf mooiste goals van Götze bij Bayern en Dortmund

Vriendin Götze

De Duitse voetballer heeft sinds 2012 een relatie met het topmodel Ann-Kathrin Brömmel.De vriendin van Mario Götze is veelgevraagd voor shoots over de hele wereld. Naast lingeriemodel is ze ook zangeres en blogger. Haar 1,3 miljoen volgers laat ze vaak genieten van haar geweldige foto’s. De twee zijn een paar jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt, dus het topmodel heet nu eigenlijk Ann-Kathrin Götze. Samen hebben ze inmiddels ook een kind. Wij verzamelden de mooiste plaatjes.

Dit is de voorlopige selectie van PSV in het seizoen 2021/2022

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl