Oud-Ajacied Evander Sno vrijgesproken van mishandeling

Oud-Ajacied Evander Sno vrijgesproken van mishandeling

Evander Sno is dinsdagmiddag door de rechter in Amsterdam vrijgesproken van mishandeling. Tijdens een avondje stappen in 2013 raakte de middenvelder van eerstedivisionist RKC Waalwijk betrokken bij een vechtpartij.

Sno bezocht vier jaar geleden de Amsterdamse poptempel Paradiso. Daarbij raakte de oud-speler van Ajax en Feyenoord inderdaad betrokken bij een vechtpartij, maar zelf zou hij juist hebben geprobeerd om de betrokkenen uit elkaar te halen. Zelf zou hij geen ongepast geweld hebben toegepast.

De RKC'er hoorde onlangs 240 uur taakstraf tegen zich eisen, maar de rechter gaat mee in zijn verhaal. Op basis van de camerabeelden kan niet worden bewezen dat Sno de intentie had om anderen te verwonden. Overigens was hij clubloos toen het incident plaatsvond.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl