Boxing Day 2022: een voorbeschouwing op de mooiste Premier League-duels

De Premier League wordt aanstaande maandag weer hervat. Op Tweede Kerstdag staat er voldoende Engels voetbal op het programma. Een overzicht van de mooiste Premier League-duels op Boxing Day.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Leicester City - Newcastle United

Newcastle United, dat verrassend derde staat in de Premier League, gaat om 16.00 uur op bezoek bij Leicester City. The Magpies presteren dit seizoen niet verkeerd in uitwedstrijden (drie zeges, drie gelijke spelen en één nederlaag). Op bezoek bij Manchester United en Tottenham Hotspur speelden de mannen van Eddie Howe knap gelijk. Rekent Newcastle United af met Leicester City?

Newcastle United wint van Leicester City (2.25)

Aston Villa - Liverpool

Liverpool speelt om 18.30 uur de uitwedstrijd tegen Aston Villa. De formatie van Jürgen Klopp kende een bijzonder slechte seizoenstart, maar is inmiddels naar de zesde plaats op de ranglijst geklommen. In de voorgaande vijf competitieduels ging Liverpool drie keer met een voorsprong de rust in. Krijgen The Reds dat ook op Villa Park voor elkaar?

Liverpool gaat met een voorsprong de rust in (2.23)

Arsenal - West Ham United

Boxing Day wordt om 21.00 uur afgesloten met het Londense onderonsje tussen koploper Arsenal en West Ham United. The Gunners zijn dit seizoen onverslaanbaar in eigen huis. In de voorgaande zes thuisduels kwam Arsenal altijd als winnaar uit de bus. In de wedstrijden tegen Leicester City (4-2) en Nottingham Forest (5-0) was de ploeg van Mikel Arteta flink op schot. Schiet Arsenal ook tegen West Ham United met scherp?

Arsenal maakt meer dan 3.5 goals (6.40)