OFFICIEEL! KNVB stelt Andries Jonker aan als bondscoach Oranje Leeuwinnen

De KNVB heeft Andries Jonker aangesteld als opvolger van Mark Parsons bij de Oranje Leeuwinnen. De oud-trainer van onder meer Willem II, Wolfsburg en Telstar tekent tot en met het EK 2025 en zal begin september al op de bank zitten tijdens de WK-kwalificatie.

Jonker coachte 20 jaar geleden al het Nederlandse vrouwenelftal op interimbasis en heeft als trainer in Nederland en Duitsland en als assistent van Louis van Gaal bij Barcelona en Bayern München veel ervaring op gedaan. De kersverse bondscoach is vereerd: "Ik heb eerder mogen ervaren hoe mooi het is om met een groep ambitieuze, toegewijde speelsters aan de slag te gaan. We hebben ambitieuze doelstellingen, maar ook enorm veel kwaliteit en talent", aldus Jonker.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl