Schöne aangeslagen door Eriksen-drama: "Je weet dat het fout kan aflopen"

Lasse Schöne heeft een vervelende periode achter de rug na het ongeluk van Christian Eriksen, die tijdens het EK-duel met Finland op het veld in elkaar zakte.

"We kwamen net aan op Ibiza en toen zagen we het gebeuren. Je bent zo ver weg, maar het had een behoorlijke impact, ja", laat Schöne weten voor de camera van ESPN. "Ik heb daar even twee nachten niet van geslapen".

Nouri

"Helaas heb ik dit al een keer eerder meegemaakt en je weet dat het fout kan aflopen", waarmee de 35-jarige middenvelder doelt op het drama met Abdelhak Nouri, die in 2017 een hartstilstand en blijvende hersenschade opliep.

"Hoe langer hij blijft liggen, daar wordt het niet makkelijker van. Ik had er wel heel veel moeite mee en pas toen ik 'm zelf sprak, was ik een beetje gerustgesteld. Maar het waren geen fijne twee dagen".

'Enorme impact'

Schöne nam al snel contact op met Eriksen. "Ik speel al tien jaar met hem, bij Ajax en de Deense ploeg. Je kent zijn gezin en je bent gewoon blij dat hij leeft en dicht bij zijn familie kan zijn. Dan is voetbal natuurlijk gewoon bijzaak".

"Ik heb ook contact gehad met enkele jongens bij de ploeg, die stonden er natuurlijk helemaal dichtbij. Het heeft een enorme impact gehad op die jongens en daarom moet ik zeggen dat ik ze heel erg bewonder over hoe ze ermee om zijn gegaan".

Steun

"Ik denk ook dat ze veel kracht hebben gehaald uit alle steun. Het is dan wel heel mooi om te zien hoe voetbal mensen dan samen kan brengen. Dat is de mooie kant van het verhaal, maar iedereen is natuurlijk heel erg geschrokken", aldus de 51-voudig international.

Christian Eriksen Lasse Schöne

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt