Zaakwaarnemer komt in actie na Dembélé-nieuws: Ziyech aangeboden bij Barcelona

Hakim Ziyech zou door zijn zaakwaarnemer aangeboden zijn bij Barcelona. Dit meldt de doorgaans goed ingevoerde Barcelona-watcher van RAC1 Gerard Moreno. De overstap zou snel in kannen en kruiken kunnen zijn door het nieuws over de breuk met Ousmane Dembélé. 

Dembélé zal zijn aflopende contract bij Barcelona niet gaan verlengen, zo vertelde Moreno donderdagavond. De aanvaller zou een jaarsalaris van veertig miljoen euro eisen, iets wat Barcelona van de gekke vindt. De Frans international zou nu voor een transfervrije overstap naar de Premier League staan. 

Het aanstaande vertrek van Dembélé is een kans voor Hakim Ziyech, die eerder al eens interesse genoot van Barcelona. Zaakwaarnemer Mustapha Nakhli is direct in actie gekomen en heeft de oud-speler van Ajax, FC Twente en sc Heerenveen aangeboden in Catalonië. Mogelijk voor een huurperiode. Ziyech is momenteel geen vaste waarde bij zijn club Chelsea.

Ziyech is niet de enige speler die na het nieuws is aangeboden bij Barcelona. Ook Bryan Gil (Tottenham Hotspur) en Anthony Martial (Manchester United) zijn door hun zaakwaarnemers aangeboden. Deze week werd ook Ferran Torres al voor 55 miljoen euro overgenomen van Manchester City.