Zo kan Virgil van Dijk thuiskomen na het WK2022

Voor Virgil van Dijk zit het WK er natuurlijk ook op. Hij hoeft zich niet te vervelen want het thuis komen is in zijn geval niet vervelend.

Virgil van Dijk heeft prachtig grachtenpand in Amsterdam

Waar Virgil van Dijk de kerst doorbrengt weten we niet, maar hij heeft de keuze. In Engeland wacht natuurlijk een riante villa in Liverpool, maar als hij bij zijn familie in Nederland wil zijn tijdens de feestdagen kan hij altijd terecht in zijn prachtige grachtenpand in Amsterdam. Het appartement heeft twee woonlagen en kostte 1,925 miljoen euro. De hypotheek bedraagt ruim 1,5 miljoen euro en daarmee zit hij er ook financieel warmpjes bij. De site bekendeburen.nl gunt ons een kijkje en dat is genieten...

Virgil van Dijk kan op de sponsortour

Als we de social media van Virgil van Dijk bekijken komt het bureau op één van de foto's wel van pas. Hier kan hij zijn bankrekening bijwerken, want zoals we op Instagram zien heeft de aanvoerder van het Nederlands elftal diverse sponsordeals gesloten. 

Overigens is Virgil van Dijk niet de enige voetballer met vastgoed. Gisteren zagen we al hoe Gregory van der Wiel weer eens scoorde met zijn huis.

Feyenoord-doelman vertrekt