'Komst van Paixão zorgt voor definitief kruis door Gnonto-transfer naar Feyenoord'

De komst van Wilfried Gnonto naar Feyenoord lijkt definitief niet door te gaan. De talentvolle Italiaan werd eerder deze zomer nadrukkelijk in verband gebracht met de Stadionclub, maar met de transfer van Igor Paixão lijkt een overstap definitief van de baan. 

De spits van FC Zürich had zelf aangegeven dat hij wel oren had naar een overstap richting de Eredivisie. ''Daar kan je nu wel een kruis doorheen zetten. Feyenoord heeft met Paixão een interessanter target gevonden'', begint transferexpert Rutger Vinke in Studio 1908. ''Die jongen wilde heel graag, net als Gnonto natuurlijk. Het was een topoptie voor Feyenoord, maar toch waren er mensen met twijfels".

In Rotterdam-Zuid werd intern getwijfeld over zijn positie en het feit dat de zoon van Frank Arnesen financieel baat heeft bij een transfer. Hij is namelijk de zaakwaarnemer van Gnonto. Uiteindelijk hebben de Rotterdammers voor de Braziliaanse Paixão gekozen. Hij is al onderweg en de aanvaller wordt naar verwachting deze week nog gepresenteerd aan Het Legioen.