Uitgaande recordtransfers van Ajax: 'Haller gaat Suárez, Sneijder, Huntelaar en Milik voorbij'

Sebastién Haller staat op het punt de overstap te maken van Ajax naar Borussia Dortmund. De Ivoriaans international is na Ryan Gravenberch (18,5 miljoen euro naar Bayern München) en Noussair Mazraoui (transfervrij naar Bayern München) de derde sterkhouder die vertrekt uit Amsterdam. Er is 35 miljoen euro gemoeid met de transfer van Haller en daarmee komt de spits op plek zes in de lijst van uitgaande recordtransfers.

Haller stoot collega-spits Arek Milik van de zesde plek af. In 2016 vertrok de Pool voor 32 miljoen naar Napoli. De plekken vijf, vier en drie worden gevuld door Donny van de Beek (39 miljoen euro naar Manchester United), Hakim Ziyech (40 miljoen euro naar Chelsea) en Davinson Sánchez (42 miljoen euro naar Tottenham Hotspur). De twee grootste uitgaande transfers van Ajax zijn nog steeds Matthijs de Ligt (85,5 miljoen euro naar Juventus) en Frenkie de Jong (86 miljoen euro naar Barcelona). Gaat deze lijst deze transferzomer nog meer aanvullingen krijgen? Verschillende Ajax-spelers worden namelijk gelinkt aan een transfer.

Ajax Transfer Haller

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl