AZ, PSV en FC Twente weten Europese arbiters

De UEFA heeft de arbiters voor de wedstrijden in de voorronde van de Europese toernooien bekendgemaakt. PSV weet wie de leiding heeft over het duel met Rangers FC, AZ voor dat met Gil Vicente en FC Twente voor de uitwedstrijd tegen Fiorentina.

De eerste ontmoeting tussen Rangers en PSV staat onder leiding van Daniele Orsato, die in 2016 ook al eens een wedstrijd van PSV floot. Zo had de Italiaan de leiding over achtste finale tussen PSV en Atlético Madrid (0-0). Daarnaast kregen Ajax, AZ en het Nederlands Elftal al eens te maken met Orsato. Afgelopen seizoen floot Orsato nog de halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Manchester City (3-1).

Tijdens Gil Vicente-AZ krijgen de Alkmaarders te maken met Cuadra Fernández. De Spanjaard floot nog niet eerder een wedstrijd van een Nederlandse club. FC Twente krijgt op bezoek bij Fiorentina te maken met Daniel Stefański, die wel al eens de leiding had over wedstrijden met een Nederlands tintje. Zo floot de Pool al eens wedstrijden van AZ, Feyenoord, FC Groningen en PSV.

Net binnen