AZ, PSV en FC Twente weten Europese arbiters

De UEFA heeft de arbiters voor de wedstrijden in de voorronde van de Europese toernooien bekendgemaakt. PSV weet wie de leiding heeft over het duel met Rangers FC, AZ voor dat met Gil Vicente en FC Twente voor de uitwedstrijd tegen Fiorentina.

De eerste ontmoeting tussen Rangers en PSV staat onder leiding van Daniele Orsato, die in 2016 ook al eens een wedstrijd van PSV floot. Zo had de Italiaan de leiding over achtste finale tussen PSV en Atlético Madrid (0-0). Daarnaast kregen Ajax, AZ en het Nederlands Elftal al eens te maken met Orsato. Afgelopen seizoen floot Orsato nog de halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Manchester City (3-1).

Tijdens Gil Vicente-AZ krijgen de Alkmaarders te maken met Cuadra Fernández. De Spanjaard floot nog niet eerder een wedstrijd van een Nederlandse club. FC Twente krijgt op bezoek bij Fiorentina te maken met Daniel Stefański, die wel al eens de leiding had over wedstrijden met een Nederlands tintje. Zo floot de Pool al eens wedstrijden van AZ, Feyenoord, FC Groningen en PSV.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl