'Cristiano Ronaldo twijfelt over toekomst onder Erik ten Hag'

Diverse internationale media hebben naar buiten gebracht dat superster Cristiano Ronaldo weinig vertrouwen heeft in het Manchester United van de nieuwe coach Erik ten Hag. Er wordt zelfs gesproken over een vertrekwens van de Portugees: "Doe beter je best of ik vertrek", is naar verluidt de boodschap van Ronaldo.

Onder andere La Reppublica en Record schrijven dat Ronaldo ontevreden zou zijn over het transferbeleid tot nu toe. Manchester United werd in verband gebracht met een groot aantal spelers, waaronder Frenkie de Jong en Antony, maar er werden nog geen nieuwe speler gepresenteerd. Daarnaast is Ronaldo bang dat hij niet past binnen de speelstijl van Ten Hag, waar balbezit, rennen en nederigheid onderdeel van uit maken.

Volgens AS en Mundo Deportivo is er zelfs sprake van een mogelijke overstap naar Bayern München. La Reppublica meldde eerder al dat AS Roma ook een optie was. Een vertrek uit Manchester behoort dus tot de mogelijkheden, maar volgens Mundo Deportivo zou Ten Hag alles er aan willen doen om Ronaldo bij Manchester United te houden.

Feyenoord-doelman vertrekt