'Hereniging Ziyech en Ten Hag een optie na mislopen Antony'

Hakim Ziyech zou er een optie bij hebben deze zomer. Manchester United zou interesse hebben in de aanvaller, na het mislopen van Antony. Ziyech zou deze zomer mogen vertrekken bij Chelsea, dat de Marokkaan in 2020 overnam van Ajax. Een hereniging tussen Ziyech en Erik ten Hag lijkt nu in de maak.

De Franse journalist Nabil Djellit, werkzaam voor onder meer werkzaam voor L'Équipe, schrijft dat Ziyech een van de nieuwe prioriteiten is geworden van Ten Hag. De ex-trainer werkte deze zomer aan de komst van Antony, waar dat kwam er door de hoge vraagprijs van Ajax niet van. Er zou nu door Ten Hag gekeken worden naar Ziyech, maar binnen de clubleiding is niet iedereen eensgezind over een eventuele komst van de aanvaller.

Bij Chelsea is Ziyech al een tijdje uit de gratie geraakt en mag zo vertrekken. Eerder leek AC Milan dicht bij de komst van Ziyech te zijn, maar daar lijkt nog altijd geen akkoord te zijn. De Italiaanse club verwelkomde wel onlangs Charles De Ketelaere. Bij Chelsea heeft Ziyech nog een contract tot medio 2025. Zijn transferwaarde wordt geschat op 28 miljoen euro.

Ziyech onder Ten Hag

Binnen Manchester United zou volgens Djellit niet iedereen overtuigd te zijn van de kwaliteiten van Ziyech. Onder Ten Hag speelde Ziyech honderd wedstrijden, waarin hij goed was voor 53 assists en 35 doelpunten. 

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl