Ajax en PSV grijpen naast toptalent Fortuna Sittard: Talent blijft club (voorlopig) trouw

Ajax en PSV grijpen naast toptalent Fortuna Sittard: Talent blijft club (voorlopig) trouw

Ajax, PSV en nog een aantal andere clubs grijpen naast de komst van Perr Schuurs. Het zeventienjarige talent en aanvoerder van Fortuna Sittard staat in de belangstelling van veel clubs, maar kiest ervoor om voorlopig bij Fortuna Sittard te blijven, zo bevestigt zijn management aan het Eindhovens dagblad.

Volgens De Telegraaf sprak Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, twee weken geleden al met zaakwaarnemer Wessel Weezenberg en ook PSV zat eerder op de tribune om de talentvolle verdediger te bekijken.

Schuurs werkte eerder een stage af bij Liverpool. Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en RB Leipzig werden ook al in verband gebracht met een transfer van Schuurs, die nog een contract heeft tot medio 2019 in Sittard. De jongeling heeft nu kenbaar gemaakt bij Fortuna te willen blijven voetballen.

De jonge verdediger is volgens het Eindhovens Dagblad vereerd door alle interesse en beraadt zich op een later moment over de te maken keuzes. Hij wil op dit moment in zijn carrière zijn ontwikkeling nog voortzetten in Limburg.

Feyenoord-doelman vertrekt