Spaanse bondscoach Luis Enrique 'bedreigt' Ferran Torres weer

Spaans international Ferran Torres heeft een relatie met de mooie dochter van bondscoach Luis Enrique, Sira Martinez. De media bevragen de bondscoach van Spanje daar vaak over. Omdat Enrique goed in zijn vel zit leidt dit tot grappige antwoorden, zoals deze hilarische 'bedreiging'. 

Luis Enrique haalt Ferran Torres eraf als hij dit doet

Voor de wedstrijd tegen Costa Rica grapte Luis Enrique al dat Sira Martinez in zou grijpen als haar vriend geen basisplaats zou krijgen. Die basisplaats pakte goed uit, want Spanje versloeg Costa Rica met 7-0. Dat leidde op de persconferentie na afloop tot vragen over juichbewegingen. Met een grap maakte Luis Enrique duidelijk dat het Ferran Torres het gebaar van een wiegende baby niet hoeft te maken.

Het is dus duidelijk, als Torres de baby-beweging maakt haalt Enrique hem eraf en zorgt hij er hoogst persoonlijk voor dat Torres even geen voetbalveld meer ziet. Het is voor Spanje te hopen dat Torres dat gebaar niet maakt, want de man die 2x scoorde tegen Costa Rica kan belangrijk zijn in de volgende groepswedstrijden van Spanje

Feyenoord-doelman vertrekt