Been niet verrast door aanblijven van Slot: "Altijd geloofd in het feit dat hij nog niet klaar was bij Feyenoord"

Mario Been was niet verrast toen hij donderdagochtend las dat Arne Slot niet verkast naar Tottenham Hotspur, maar 'gewoon' blijft in Rotterdam-Zuid. Feyenoord heeft nu ook mogelijk een voorsprong in de gesprekken met spelers om hen te overtuigen om langer bij de club te blijven.

"Voor veel mensen was het een verrassing. Als je al onze programma's na gaat kijken, heb ik altijd geloofd in het feit dat hij nog niet klaar was bij Feyenoord." De oud-Feyenoorder ziet ook dat het heel belangrijk is dat Slot in Rotterdam blijft. "W e weten allemaal vorig jaar en dit jaar weer een geweldig Europese reeks en het kampioenschap, dan hoef ik niet te vertellen hoe belangrijk hij is geweest in het proces van Feyenoord", zegt de voormalig trainer van de stadionclub in gesprek met ESPN.

"Ik denk wel dat doordat Slot blijft, het ook voor spelers een bepalende factor kan zijn om te zeggen: 'hier wil ik blijven, succes gegarandeerd en we gaan door.' Je hoeft niet altijd te zwichten voor geld, je ziet nu ook dat hij blijft." Been denkt dat het aanblijven van de Feyenoord-coach de juiste keuze is. "Ik heb altijd gezegd, het is geen straf om een coach van Feyenoord te zijn en zeker niet op dit moment. Hij kan het elftal enorm gaan versterken en hij weet waar die mee bezig is. Champions League spelen met Feyenoord in een vol stadion zal ook geweldig zijn."

Net binnen