'Tottenham voelt zich gebruikt door Slot, maar liep zelf weg van onderhandelingen'

Arne Slot maakte donderdagochtend, enigszins onverwacht, bekend dat hij Feyenoord ook volgend seizoen trouw blijft. De trainer van de Rotterdammers leek op weg naar Tottenham Hotspur. De Engelsen zijn niet blij met werkwijze van Slot, zo bericht Sky Sports.

'The Spurs' zouden niet goed op de hoogte zijn geweest van wat er in het huidige contract van de hoofdtrainer staat. Slot mag vanaf de zomer van 2024 voor vijf miljoen vertrekken bij Feyenoord, maar tot die tijd kan de club uit Rotterdam alles vragen voor de succesvolle oefenmeester. Feyenoord zou om tien miljoen gevraagd hebben en nog vijf miljoen voor de mensen die Slot mee zou nemen. Dat vond de Engelse club te gortig en daarom besloot Tottenham zich terug te trekken uit de onderhandelingen.

Misleid

In de bekendmaking van het aanblijven van Slot vertelde de trainer dat er niet gesproken is met Tottenham. Wel was bekend dat hij kandidaat nummer één was voor 'de Spurs'. De club uit Noord-Londen voelt zich nu misleid door Slot en zijn entourage. Zij zouden de interesse van Tottenham gebruikt hebben om een beter contract bij Feyenoord te regelen.

Feyenoord-doelman vertrekt