Haller wel, Messi en Neymar niet op longlist Ballon d'Or

France Football heeft vrijdagavond de longlist bekendgemaakt met kanshebbers op de Ballon d'Or. De naam die het meest opvalt in de lijst van dertig namen is die van Sébastien Haller. Lionel Messi is de meest in het oog springende afwezige in het rijtje. 

Het is voor het eerst in jaren dat de Argentijn volgens het Franse medium niet bij de beste dertig spelers ter wereld behoort. Ook Neymar Jr. staat niet in de lijst van sterren die kansmaakt op de meest prestigieuze individuele spelersprijs. 

Virgil van Dijk is de enige Nederlader in het lijstje dat naast de verdediger van Liverpool zelf en Sébastien Haller geen oud-eredivisie spelers bevat. 

Longlist Ballon d'Or

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl