Robert Maaskant over degradatiestrijd met Go Ahead Eagles: ''Het is niet over''

Robert Maaskant over degradatiestrijd met Go Ahead Eagles: ''Het is niet over''

Robert Maaskant, trainer van Go Ahead Eagles, weigert de handdoek in de ring te gooien. The Eagles staan met nog drie wedstrijden te gaan op de laatste plaats. De achterstand op nummer zeventien NEC bedraagt vijf punten, maar Maaskant ziet nog kansen.

''Het is niet over,'' begint Maaskant tegenover De Stentor. ''Cijfermatig is er niets veranderd. We moeten sowieso nog twee keer winnen. Eigenlijk komt het erop neer dat we in de komende twee wedstrijden een keer meer moeten winnen dan Sparta, die we in de laatste wedstrijd thuis krijgen.''

''Zo lang het geloof er is en het rekenkundig mogelijk is, gaan we de boel opkrikken naar de volgende week en richten we ons op om deze mooie club in de Eredivisie te houden.''

Go Ahead Eagles speelt nog thuis tegen FC Groningen, uit tegen Ajax en op de laatste speelronde ontvangt de club uit Deventer Sparta.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl