Feyenoord kan doelman Cojocaru inschrijven voor Conference League

De UEFA heeft Feyenoord groen licht gegeven om doelman Valentin Cojocaru in te schrijven voor de Conference League. Cojocaru kwam onlangs op huurbasis over van SK Dnipro-1. Clubs die nog Europees actief zijn mogen nu twee nieuwe spelers inschrijven, als zij over zijn gekomen uit Rusland en/of Oekraïne.

Vanwege de oorlog in Oekraïne kwam de UEFA met een tijdelijke transferperiode voor spelers uit het desbetreffende land en Rusland. Door de langdurige blessure van Justin Bijlow was Feyenoord op zoek naar een nieuwe tweede doelman. De Roemeense doelman wordt tot het eind van dit seizoen gehuurd en mag de concurrentiestrijd aangaan met Ofir Marciano.

Alles over Valentin Cojocaru, de nieuwe Feyenoord-doelman

Feyenoord-Slavia Praag

In de kwarfinales van de Conference League neemt Feyenoord het op tegen Slavia Praag, dat op donderdag 7 april een bezoek brengt aan De Kuip. Een week later staat de return in Tsjechië op het programma. Eerder dit seizoen kwamen de twee ploegen elkaar al tegen in de groepsfase van het toernooi. Toen was Feyenoord in eigen huis met 2-1 te sterk, waar het op bezoek in Praag met 2-2 gelijk speelde.