El Ahmadi: ‘Ik had Antony doormidden getrapt als er geen VAR was’

Feyenoord had meer verdiend in De Klassieker, zo verteld Karim El Ahmadi bij FC Rijnmond. De club uit Rotterdam kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar verloor de wedstrijd uiteindelijk alsnog met 3-2. Oud-Feyenoorder El Ahmadi was goed te spreken over het spel van Feyenoord.

El Ahmadi droeg zelf 266 keer het shirt van Feyenoord en speelde ook aardig wat edities mee in De Klassieker. “Als wij een hele goede dag hadden tegen Ajax dan speelden we gelijk. Gisteren tegen Ajax zag ik de wedstrijd en dan zie ik hetzelfde weer gebeuren.” Het verlies noemt El Ahmadi zuur. “Wanneer Ajax slecht speelt kunnen ze nog altijd gelijkspelen of winnen. Ik heb vaak wedstrijden in De Kuip gespeeld en die hadden we gewoon met 4-1, 3-1 moeten winnen.”

Antony

In de slotfase veroverde Antony in zowel positief, als negatief opzicht een hoofdrol door het winnende doelpunt te maken en met een rode kaart van het veld te gaan. El Ahmadi was niet bepaald te spreken over de acties van Antony. “Als er geen VAR was had ik hem wel doormidden getrapt denk ik. Ik hou niet van spelers die tijdrekken. Dus ik zou hem wel een beuk hebben gegeven als ik geen geel had.”

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Ajax - Feyenoord’

Deze spelers kwamen uit voor Ajax en Feyenoord; het beste elftal

Ten Hag begrijpt kritiek na Feyenoord-uitspraken niet: ‘Wij presteerden beter’

Pérez hard voor Ajax-spelers na Klassieker: "De club is chic, maar dit vind ik raar"

André Onana betrokken bij ernstig auto-ongeluk (heftige beelden)

Derksen heeft geen goed woord over voor gedrag Ajacieden: 'Hingen mij de strot uit'

Shirt-dief Antony heeft spijt: "Heb het teruggebracht bij Ajax"