Mulder duidelijk: 'Ik vond Rangers helemaal niets, PSV wint makkelijk'

PSV neemt het dinsdagavond op tegen Rangers FC. In het Ziggo Sport-programma Rondo werd er daags voor het treffen voorbeschouwd op het tweeluik wat gaat bepalen of de Eindhovenaren dit seizoen in de Champions League of in de Europa League zullen uitkomen.

Jan van Halst denkt dat het voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij een behoorlijke kluif gaat worden. 'Ik ben niet zo heel optimistisch. De Nederlandse competitie is nog te doen, met FC Emmen en Go Ahead Eagles, maar de thuiswedstrijd tegen AS Monaco.... Monaco was zeventig procent van de wedstrijd beter. Rangers heeft niet het niveau van Monaco en juist een andere speelstijl met meer fysiek en power.'

Van Halst stelt vervolgens dat hij bang is dat het duel met de Schotten iets te vroeg komt. Met name verdedigend is het volgens de analist nog niet goed genoeg. Youri Mulder ziet het minder somber in. 'Ik heb Rangers gezien tegen Union. Ik vond Rangers helemaal niets, twee klassen minder dan Monaco. PSV gaat daar makkelijk van winnen. Ze hebben één goede speler en dat is Malik Tillman, voor de rest is het hotseknotsvoetbal', aldus Mulder.