Met dit bomvolle voetbalprogramma kom je het weekend weer door!

Het weekend is weer aangebroken en dat betekent dat het voetbal weer voor de deur staat. Het seizoen mag dan bijna klaar zijn, nog niet alle competities zijn al gespeeld. Er staan nog een aantal heerlijke en belangrijke wedstrijden klaar. Met dit bomvolle voetbalprogramma kom jij het weekend weer door!

Zaterdag 22 mei

Het weekend start je met de Engelse play-offs wedstrijd tussen Brentford en Bournemouth, voor een plek in de finale voor promotie naar de Premier League. Om 19:30 staat het andere duel tussen Swansea City en Barnsley om het programma. Daarvoor kan je om 15:30 uur nog kijken naar het schakelprogramma in de Bundesliga, met onder meer de topper Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen en de degradatiekraker FC Köln - Schalke 04.

Om 18:00 uur barst het spektakel echt pas los. Dan staan alle wedstrijden in La Liga voor je klaar. Daar strijden Real Madrid en Atlético Madrid nog voor het landskampioenschap. Real neemt het op tegen Villarreal, terwijl Atlético op bezoek gaat bij Real Valladolid. Daarnaast staat Eibar - FC Barcelona ook nog voor je klaar.

LEES OOK: Deze wedstrijden moet je dit weekend volgen!

Zondag 23 mei

Vergeet zondag niet je wekker te zetten. Want om 12:15 staat de Europese play-off finale Feyenoord - FC Utrecht al op het programma. Daarna kan je kiezen tussen de vrouwentopper Ajax - PSV om 14:30 uur en Inter - Udinese om 15:00 uur. Om 17:00 uur barst de Engelse strijd om Champions League voetbal los. Dan staan Aston Villa - Chelsea, Leicester City - Tottenham en Liverpool - Crystal Palace voor je klaar met nog Manchester City - Everton en Wolves - Manchester United.

De zondagavond start je goed met de promotiefinale NAC - NEC om 18:00 uur. Daarnaast kan je nog kiezen tussen Club Brugge - Genk en Royal Antwerp - Anderlecht om 18:30 uur. Tegen het einde van de avond kan je nog genieten van de strijd om CL-voetbal in Italië, met onder meer Atalanta - AC Milan en Bologna - Juventus om 20:45 uur. Mocht je nog niet genoeg hebben van al dat voetbal, zit je om 22:30 uur nog goed met Seattle Sounders - Atlanta United. Wederom weer een heerlijk weekend, bomvol topvoetbal!

Feyenoord-doelman vertrekt