VIDEO GOAL: Ivoorkust - Burkina Faso 0-1 (Lassina Traoré)

Lassina Traoré heeft Burkina Faso op voorsprong geschoten in de vriendschappelijke interland tegen Ivoorkust. De Ajacied maakt hiermee zijn derde treffer voor zijn land, en dat doet hij niet tegen de minste tegenstander. Bij Ivoorkust staat ploeggenoot bij Ajax, Sébastien Haller, zaterdagavond in de spits.

Goal Traoré

Traoré staat net geen buitenspel en na een fraaie assist rondt de Ajacied rustig af. In de zestiende minuut zet hij Burkina Faso daarmee op voorspong tegen Ivoorkust. Zijn goal was echter niet genoeg voor de zege, want in de tweede helft scoorde Ivoorkust nog twee keer en won met 2-1. Eerder op de dag kwam het nieuws uit Italië dat AC Milan geïnteresseerd zou zijn in Lassina Traoré. Schrijven de scouts mee na deze goal?