Feyenoord-fans 'intimideren' voorstander Feyenoord City bij zijn huis: "Schandalig echt"

Het Algemeen Dagblad meldt dat een groep van circa 30 Feyenoord-fans zaterdag hun onvrede hebben laten blijken over de bouwplannen van het nieuwe stadion aan de Nieuwe Maas. Hoe ze dat deden? De groep bracht een bezoekje aan het privéadres van twee voorstanders van Feyenoord City

Feyenoord City

Eén van de mensen die een bezoekje kreeg, was Ard Buijsen, een Rotterdamse architect die groot voorstander van de plannen is. Bij zijn huis werd aangebeld, hard op het raam geslagen en verwensingen naar zijn hoofd geslingerd, alvorens de politie ter plaatse was en in kon grijpen. Buijsen laat aan de krant weten te balen van de situatie: "Ik laat me niet intimideren en vind dit vooral vervelend voor mijn familie, want het is behoorlijk schrikken. Natuurlijk is het schandalig dat dit gebeurt. Maar dit sterkt mij alleen maar in mijn overtuiging dat een nieuw stadion het beste is voor Feyenoord. Deze mening zal ik blijven verkondigden."

De politie verrichte geen arrestaties, zo laat een woordvoerder We hebben de namen van de aanwezigen genoteerd en uit een auto enkele fakkels meegenomen."

feyenoord city voorstanders bedreigd

Feyenoord-doelman vertrekt