'Komst Myron Boadu toch niet aan de orde bij Feyenoord'

Na Calvin Stengs was Myron Boadu volgende oud-pupil van Arne Slot die aan Feyenoord werd gelinkt. Na het vertrek van Danilo, viel de naam van Boadu ineens rond De Kuip. Toch zit volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl 'de vork toch anders in de steel'. 

Uit navraag van het medium blijkt dat Boadu toch geen thema is binnen Feyenoord. Men zit in de komst van een nieuwe spits alleen eentje voor de optie achter Santiago Gimenez. De Mexicaan was vorig seizoen goed voor 23 doelpunten in 45 optreden en daarmee optie nummer één voor Slot. AS Monaco zou Boadu het liefst binnen de Ligue 1 uitlenen, maar kijkt ook buiten Frankrijk. Daarbij wil het een onderkomen waar de spits genoeg speeltijd krijgt en zijn volledige salaris overneemt. 

Wie dan wel de vervanger wordt van Danilo is afwachten. Eerder werd Feyenoord al gelinkt aan Ayase Ueda, die volgens de technisch directeur van Cercle Brugge voor minimaal tien miljoen mag vertrekken. Daarnaast werd Feyenoord gelinkt aan Sydney van Hooijdonk, wat volgens 1908.nl voorde technische staf van Feyenoord een realistischere optie is. Vooralsnog is er nog een contact van Feyenoord met Bologna, waar hij op de vertreklijst staat, geweest.