FHM500 bekend: zeven spelersvrouwen van (oud-)Feyenoorders in de lijst

FHM stelt ieder jaar een lijst samen van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. In de lijst van 2022 vinden we zeven vrouwen en vriendinnen van (oud-)spelers van Feyenoord terug. Voetbalflitsen zet de dames voor je op een rijtje.

#465 Martine van Duijvenbode

Op plek 465 staat Martine van Duijvenbode. Martine, die in het dagelijks leven schittert als model, is de partner van Jan-Arie van der Heijden. ‘Jan-Scharie’ stond tussen 2015 en 2020 onder contract bij Feyenoord.

Martine van Duijvenbode op een bootje (TEKST GAAT VERDER ONDER DE POST)

#156 Marrit Nicolai

Warner Hahn, die liefst drie periodes voor Feyenoord uitkwam, heeft Marrit Nicolai aan zijn zijde. Marrit, die op de 156ste plek in de lijst staat, is een soort rupsje nooitgenoeg. Ze is namelijk model, presentatrice én auteur.

Interview met Marrit Nicolai (TEKST GAAT VERDER ONDER DE VIDEO)

#154 Kelly van den Broek

Ramon Hendriks streek in 2017 neer bij Feyenoord en maakt sinds vorig seizoen vast onderdeel uit van de A-selectie. De talentvolle verdediger heeft een relatie met Kelly van den Broek, die bedrijfskunde en fiscaal recht studeert. Een meisje met beauty én brains.

Kelly van den Broek in zomerse omstandigheden (TEKST GAAT VERDER ONDER DE POST)

#111 Bouchra van Persie

Voormalig profvoetballer Robin van Persie, die nog altijd actief is bij Feyenoord, is al jaren gelukkig getrouwd met de prachtige Bouchra. Het stel stapte in 2004 in het huwelijksbootje en heeft twee kinderen.

Bouchra van Persie samen met Shaqueel en Robin van Persie (TEKST GAAT VERDER ONDER DE POST)

#108 Nathalie den Dekker

In 2021 verruilde Nick Marsman Feyenoord voor Inter Miami. De 31-jarige doelman trok samen met de bloedmooie Nathalie den Dekker naar de States. Nathalie mocht Nederland ooit vertegenwoordigen op de verkiezingen van Miss Benelux, Miss World en Miss Universe.

Interview met Nathalie den Dekker (TEKST GAAT VERDER ONDER DE VIDEO)

#58 Dayenne Huipen

Kind van de club Justin Bijlow heeft een relatie met Dayenne Huipen, die vorig jaar werd verkozen tot WAG 2021. Dayenne is inmiddels bevallen van haar eerste kindje. Goed geregeld, Justin!

Dayenne Huipen in Spanje (TEKST GAAT VERDER ONDER DE POST)

#19 Noor Omrani

De mooiste voetbalvrouw van de FHM500 en tevens WAG 2022 is Noor Omrani, de vriendin van Feyenoord-back Marcus Pedersen. Noor is niet alleen beeldschoon, maar ook erg sportief. Ze speelt namelijk in het eerste elftal van hockeyclub Den Bosch en is potentieel Oranje-international.

Interview met Noor Omrani

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt