'Manchester United twijfelt over aantrekken Gakpo, komst Antony hoog op lijstje Ten Hag'

Manchester United wil nog altijd een slag slaan op de transfermarkt, maar twijfelt enorm over de speler. Zo is de komst van PSV-aanvaller Cody Gakpo een optie, maar heerst er intern twijfel of dat wel verstandig is. Daarnaast wil trainer Erik ten Hag nog altijd Antony toevoegen aan zijn selectie.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano donderdag. De Engelse topclub is gecharmeerd van Gakpo, maar heeft vooralsnog geen officieel bod bij de Eindhovenaren neergelegd. Ook in Amsterdam is nog geen bod ontvangen vanuit Manchester. Er was echter al wel één Premier League-club die de weg naar Eindhoven gevonden had, want volgens het Eindhovens Dagblad heeft promovendus Nottingham Forrest een concreet voorstel gedaan. 

United zit niet stil, want Franse middenvelder Adrien Rabiot moet op korte termijn gepresenteerd worden aan het grote publiek. The Red Devils hebben al een akkoord bereikt met Juventus voor zeventien miljoen euro. Dit zou eventueel de vervanger kunnen zijn van voormalig transfertarget Frenkie de Jong, want hij zit in een hele ingewikkelde situatie met FC Barcelona. De Catalanen werken hem richting de uitgang, maar de middenvelder wil heel graag blijven.