Francesco Antonucci keert op huurbasis terug bij FC Volendam

FC Volendam kan de komende zes maanden wederom beschikken over de kwaliteiten van Francesco Antonucci, dat meldt 1908.nl op Twitter, een account dat gelinkt staat aan Feyenoord Transfermarkt. Volgens het medium is er geen optie tot koop bedwongen bij de huurdeal. Beide clubs hebben het nieuws nog niet bevestigd.

Antonucci kwam in het verleden al twee keer eerder uit voor de Volendammers. Tijdens zijn eerste periode in het oranje-zwart was de nummer tien nog speler van AS Monaco. Toen Feyenoord hem in de zomer van 2020 overnam voor 2,2 miljoen werd hij weer verhuurd aan FC Volendam. Nu, na zes rustige maanden bij Feyenoord, staat de middenvelder klaar voor een terugkeer.

Bij het andere oranje werd de Belgische middenvelder een gewaardeerde speler. In zijn eerste 53 wedstrijden voor de club was de creatieve speler goed voor 15 goals en 17 assists. Nu staat Volendam aan kop in de Keuken Kampioen Divisie en kan Antonucci een helpende hand worden in de jacht naar de titel.

Hoewel Antonucci wel beschikbaar was voor Arne Slot dit seizoen, werd hij weinig ingezet. De middenvelder moest tot dusver genoegen nemen met één wedstrijd tegen FC Drita. Het Feyenoord-hoofdstuk is nog niet helemaal afgesloten voor de Belg. Bij de deal is geen optie tot koop bedwongen, waardoor Antonucci aankomende zomer terugkeert bij de Rotterdammers om zijn toekomst te evalueren.