Ron Jans over Feyenoord: ''Het verschil tussen uit en thuis is gigantisch''

Ron Jans over Feyenoord: ''Het verschil tussen uit en thuis is gigantisch''

Feyenoord kon de Coolsingel al bijna ruiken, maar de voorsprong op Ajax bedraagt inmiddels nog maar één punt. Volgens Ron Jans is het nu echt te merken dat de druk op de Rotterdamse schouders aan het toenemen is.

Jans wist met PEC Zwolle een 2-2 gelijkspel te behalen en dat na een comfortabele voorsprong. "Zo jammer dat de 2-1 op dat moment viel," vertelde de oefenmeester aan de NOS. "Je voelde tot dan de vertwijfeling op het veld, aan alles rondom Feyenoord. Ze zijn bang dat het niet gaat lukken."

"De bibber zit erin," stelt Pierre van Hooijdonk. Jans merkt 'een aantal problemen' op bij Feyenoord. "Het verschil tussen uit en thuis is gigantisch. Jens Toornstra staat symbool voor Feyenoord. Scoort 13 keer, 13 keer in De Kuip. En ze missen belangrijke spelers. Nicolai Jörgensen is zo belangrijk. Je voelt dat het vertrouwen dan wegvloeit," aldus Ron Jans.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl