5 vragen over achtste finales Oranje: Hoe kom je aan tickets, en kan je naar Hongarije afreizen?

Nederland weet al dat het zeker is van de achtste finales, maar wie wordt daarin de tegenstander? Het wordt duidelijk in een ingewikkeld schema, maar hoe werkt dat schema precies? Bekijk de video waarin een poging wordt gedaan om het uit te leggen.

Ook de antwoorden op een paar andere pragende vragen. Of er nog kaarten beschikbaar zijn, aan welke voorwaarden je moet voldoen om naar Hongarije af te reizen en meer.

Wanneer en waar speelt het Nederlands elftal de achtste finale?

Op zondag 27 juni treedt Oranje om zes uur ’s avonds aan in de Puskás Aréna in Budapest. De kans is groot dat de tribunes dan goed gevuld zijn. De Hongaarse regering staat dit EK als (tot dusver) enige overheid toe om de volledige stadioncapaciteit te benutten. In totaal is voor ruim 67 duizend toeschouwers plek. De KNVB verwacht tussen de vijfduizend en tienduizend supporters van het Nederlands elftal.

Is het nog mogelijk om een kaartje te krijgen?

Net als de achtste finale in Amsterdam zijn de kaartjes voor de achtste finale in Budapest voor het grootste deel al vergeven. Ook bij de UEFA zijn op dit moment geen kaarten meer te bestellen. Het duel is voorlopig uitverkocht. Mogelijk komen er later nog tickets vrij als de tegenstander van Oranje bekend is en misschien niet alle kaarten afneemt waar het recht op heeft. Het kan ook zijn dat sponsors afzien van tickets of tickets via prijsvragen of acties ter beschikking worden gesteld.

Tickets  zijn via doorverkoopbedrijven als Viagogo of de zwarte markt straks ongetwijfeld beschikbaar, alleen vaak voor flink heel veel meer geld.

Is het een probleem om naar Hongarije af te reizen voor het EK?

Speciaal voor de wedstrijd kun je het land betreden, mits je een bewijs op zak hebt van een recente negatieve test of vaccinatie, of kunt aantonen dat je onlangs bent hersteld van een coronabesmetting. Die verklaring moet in het Hongaars of het Engels zijn opgesteld.

Een van die drie is ook noodzakelijk om een zogeheten ‘covid-armband’ te krijgen. Die geeft toegang tot het stadion.

Wie zijn de potentiële tegenstanders van Oranje?

Het Nederlands elftal zal als winnaar van groep C de nummer drie treffen uit Poule D, E of F.  Waarom weten we niet uit welke specifieke poule onze tegenstander komt, zoals op het WK? Dat heeft te maken met de huidige opzet van het EK. Van de 24 landen bereiken zestien landen de achtste finale. Dat betekent dat in elke groep twee landen doorgaan, en in vier van de zes poules ook de ‘nummer drie’.

Het onderscheid tussen wel en niet doorgaan als derde geklasseerd land wordt gemaakt op punten en (eventueel) doelsaldo. 

Als Zwitserland zondag niet van Turkije wint, lijkt die groep maar twee ploegen naar de volgende ronde te sturen. Het complexe lotingssysteem maakt het dan onmogelijk dat Oranje in de achtste finales tegen Portugal, Frankrijk of Duitsland moet. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl