Gertjan Verbeek en Van Halst wuiven geruchten over ontslag weg

Gertjan Verbeek en Jan van Halst maken het seizoen af bij FC Twente. De club uit Enschede staat laatste op de ranglijst en daardoor neemt de druk toe. 

"We blijven tot het einde doorknokken", zegt technisch directeur Jan van Halst tegen RTV Oost. "We zijn er nog steeds van overtuigd dat het gaat lukken, maar dat het heel zwaar gaat worden is ook duidelijk. Als ik thuis het woord ophouden al noem dan beginnen ze zelf al te roepen: Onder geen enkele voorwaarde, jij gaat door! Ze zijn thuis nog sterker dan ik bijna."

Geruchten

Van Halst stelt dat Verbeek de juiste man is voor Twente. "Wij hebben nog steeds het idee dat het uiteindelijk gaat lukken, maar ook die garanties heb je niet." Ook Verbeek zelf houdt vertrouwen. De geruchten dat assistent-trainer Marino Pusic het overneemt lacht hij weg. "Geruchten kan je niks mee. Deze koers hebben we ingezet en na het seizoen gaan we evalueren."

Het leukste van Gertjan Verbeek, bekijk: VIDEO de top10 momenten van Gertjan Verbeek

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl