'Ajax slijt Perr Schuurs aan Italiaanse club, verdediger tekent binnenkort'

Ajax verkoopt Perr Schuurs aan Torino. De centrumverdediger van de Amsterdammers vervolgt zijn carrière in Italië en is volgens Voetbal International  in Turijn om zijn transfer af te ronden. De 22-jarige jeugdinternational maakt naar verluidt voor 9,5 miljoen euro de overstap en zal een vierjarig contract tekenen bij Torino.

Schuurs debuteerde op zestienjarige leeftijd in het betaald voetbal bij Fortuna Sittard. In januari 2018 werd hij voor 2 miljoen euro gekocht door Ajax en voor een half seizoen weer terug verhuurd aan de Limburgse club. De centrumverdediger keerde in de zomer van 2018 terug bij Ajax en kwam tot op heden tot 95 wedstgrijden voor de Amsterdammers. Schuurs wordt, wanneer zijn transfer naar Torino is afgerond, de vierde Nederlander in dienst van de Italiaanse club. Faas Wilkes, Michel van de Korput en Wim Kieft gingen de Limburger voor in het shirt van Il Toro.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl