Erik ten Hag keurt actie Ronaldo en medespelers af: 'Dat is onacceptabel'

Erik ten Hag is allesbehalve te spreken over de actie van een aantal spelers. Zo verlieten onder andere Cristiano Ronaldo en Diego Dalot onlangs tijdens een oefenwedstrijd het stadion al voor het laatste fluitsignaal. De oefenmeester keurt het gedrag van zijn spelers af.

Tijdens de oefenwedstrijd van Manchester United tegen Rayo Vallecano werden Dalot en Ronaldo nog tijdens de wedstrijd al gespot buiten Old Trafford. "Daar waren er veel meer die naar huis gingen voor het laatste fluitsignaal", gaf Ten Hag tegenover Viaplay aan."Dat is onacceptabel, voor iedereen. Dat vertel ik ze, dat het onacceptabel is. Dat we een team zijn, een selectie. En dat je tot het einde dient te blijven."

Het suddert al enige tijd tussen Manchester United en Cristiano Ronaldo. De sterspeler zou koste wat koste willen vertrekken bij United, zelfs op huurbasis. Met de start van het nieuwe Premier League-seizoen voor de deur, is het nog maar de vraag of CR7 zijn wens werkelijkheid ziet worden. Ten Hag gaf eerder zelf al aan Ronaldo graag binnenboord te willen houden.