Familie Nouri meldt vooruitgang: "Hij hoort ons, begrijpt ons en reageert op ons"

Abdelhak Nouri heeft, sinds zijn terugkeer thuis in 2019, enorme progressie geboekt. In een interview met HELDEN Magazine vertelt de familie Nouri over de huidige situatie rondom Appie: "Ik lees wel eens commentaren en dan zie ik dat ze denken dat Abdelhak leeft als een kasplant. Dat is onzin", vertelt schoonzus Yasmine.

Tijdens de voorbereiding voorafgaand het seizoen 2017-18 sloeg het noodlot toe voor Nouri. Later werd bekend dat hij ernstig hersenletsel had opgelopen als gevolg van zuurstoftekort. De familie van Nouri is er zeker van dat zijn hersenen nog werken: "Hij herkent mensen als ze binnenkomen, beweegt met zijn ogen, lacht als je tegen hem praat", vertelt moeder Rabia. De familie heeft er nooit aan gedacht om Appie te laten gaan: "We hebben die vraag veel gehad, maar dat bij ons geen issue. Alleen als hij hersendood is, zou dat mogen", vertelt schoonzus Rachida. Schoonzus Yasmin voegt daar aan toe: "Ik praat met hem, hij reageert op ons, toont emoties, kan lachen en huilen. Hij hoort ons, begrijpt ons en reageert op zijn manier op ons". De familie ziet progressie en is hoopvol: "Sinds hij thuis is, is hij zo vooruitgegaan. Het kan één jaar duren, vijf jaar, maar hij zal weer praten", aldus Nouri's tante Rahmouna.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl